Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα εκλογών στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας

Υπογράφουν οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ 
"Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) χαιρετίζουν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν στις τελευταίες εκλογές (13/11/2013) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας. 

Αν και για πρώτη φορά κατέβηκε ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ στην περιοχή της Παιονίας, πολλοί συνάδελφοι εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΠΑΜΕ στην εκπαίδευση. Μια πρόταση που βρίσκεται απέναντι στις επιδιώξεις Κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου για την εφαρμογή του Νέου Σχολείου της αγοράς και της εμπορευματοποίησης της παιδείας, και που προβάλει την προοπτική για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο και την Ενιαία Δημόσια και Δωρεάν Δίχρονη Προσχολική Αγωγή για όλα τα παιδιά.

Οι 2 εκλεγμένοι στο νέο ΔΣ του Συλλόγου, και συνολικά η παράταξη, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια Οργάνωσης του κινήματος στην εκπαίδευση, της Συμμαχίας εκπαιδευτικών – γονιών – μαθητών και της Συμμαχίας με άλλους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και στα βάρβαρα μέτρα που εξοντώνουν το λαό.

Για τέτοιου είδους συμμαχία και ενότητα παλεύει το ΠΑΜΕ, και όχι για ενότητα στα δήθεν «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια, που εκτός από θολούρα και αποπροσανατολισμό, γίνονται και επικίνδυνα μιας και εξαφανίζουν όποια διαφορετική άποψη μπορεί να έχει ο κάθε συνάδελφος, ενώ ταυτόχρονα ρίχνουν και νερό στο μύλο της κυβέρνησης η οποία ετοιμάζει νόμο για να επιβάλει υποχρεωτικά τα ενιαία ψηφοδέλτια.

Ο λαός δεν είναι καταδικασμένος να ζει στη φτώχεια και στην αμορφωσιά. Ένα βήμα στην κατεύθυνση της αλλαγής των συσχετισμών δύναμης πραγματοποιήθηκε. Απαιτείται, όμως, συνολική ανασύνταξη του κινήματος, που να προσανατολίζει την πάλη του στην καρδιά και στην αιτία που γεννά τα προβλήματα και να στοχεύει στην παιδεία και την κοινωνία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών."

Τα αποτελέσματα των εκλογών:

Για ΔΣ
Για ΝΤ ΑΔΕΔΥ



Ψήφισαν
187
187
Άκυρα
18
21
Λευκά
10
12
Έγκυρα
159
154



ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
(το ψ/δ που στηρίζει το ΠΑΜΕ)
57
43
Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών
(ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ)
102
111

* Από την ΕΣΑΚ-ΔΕΕ εκλέχθηκαν οι: Σιδηρόπουλος Κώστας, Μηνοβγίδου Μαρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.