Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Πράξη αναγνώρισης της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
"Τελετή ονοματοδοσίας τμήματος οδού που διέρχεται μπροστά από το μέγαρο της Αστυνομικής Δ/νσης Κιλκίς από Κων/ντίνου Παλαιολόγου σε οδό «Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου» πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί 03 Νοεμβρίου 2013.
Η ονοματοδοσία της οδού έγινε μετά από πρόταση της Ένωσής μας, την οποία αποδέχτηκε ο Δήμος Κιλκίς και τελεσιδίκησε από την Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του Νομού.

Στην εκδήλωση κλήθηκαν και παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΧΟΝΔΡΟΣ Βάϊος, ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού κ. ΛΙΑΠΗΣ Αντώνιος, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, Αξιωματικοί, Διοικητές Τμημάτων του Νομού, Εκπρόσωπος της 71ης Ταξιαρχίας Ν. Κιλκίς, εκπρόσωπος του πολιτικού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Κιλκίς, οι Αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοί του Νομού, η Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, το Προεδρείο και μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Κιλκίς, καθώς και συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Ανθυπαστυνόμου.

Τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου, οποίος σκοτώθηκε εν ώρα διατεταγμένης αστυνομικής υπηρεσίας την 10-05-1998 και κατόπιν ακολούθησαν ομιλίες της Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς κ. ΤΣΕΛΕΚΗ Γεωργίας, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστου ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, του Γενικού Αστυν. Δ/ντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγου κ. Βάϊου ΧΟΝΔΡΟΥ, και του Δημάρχου Κιλκίς κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ Ευάγγελου. Εν συνεχεία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της οδού από την οικογένεια του και ακολούθησε δεξίωση.

Η απόφαση συνιστά έκφραση αναγνώρισης συνολικά της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού και ως τέτοια μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο τη δικαίωση των προσδοκιών της Ελληνικής κοινωνίας."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.