Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του 'Αθλου Κιλκίς

Στις 2 Νοεμβρίου 2013 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν Ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από Ειδικευμένο ιδιώτη Παθολόγο Ιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των ενεργών αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται.

Βασικός στόχος όμως όλης της διαδικασίας είναι η πραγματοποίηση των ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών κρυφών μικροπροβλημάτων όπως πιθανά φυσήματα στην καρδία και άλλες μικρές βλάβες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσαν ότι παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που προσπάθησαν κάποιοι να βάλουν, η διαδικασία των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. 

Οι Αντιπαραθέσεις και οι ανταγωνισμοί καλό θα ήταν να μην εμπλέκουν τα μικρά παιδιά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την υγεία τους, είναι ντροπή. 

Κλείνοντας ευχαρίστησαν τον Ιατρό για την σημαντική βοήθεια του με την παροχή των γνώσεων του και τους γονείς των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν κατά την διαδικασία. 

Ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στους επερχόμενους αγώνες αλλά και επισήμαναν ότι απώτερος σκοπός και στόχος του αθλητισμού αλλά και του Σωματείου μας είναι η υγεία των αθλητών/παιδιών μας, η σωστή σωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να ενταθούν σωστά στην κοινωνία και όχι ο πρωταθλητισμός με την έννοια της καταπίεσης και του στόχου (πρωταθλήματος) με κάθε κόστος για την υγείας και ψυχικής ισορροπίας τους. 

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας που στηρίζουν όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.