Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Συλλυπητήρια ανακοίνωση δήμου Κιλκίς για τον θάνατο του Αλέξανδρου Αβραμίδη

Την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Δήμου Κιλκίς με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του πρώην βουλευτή Κιλκίς Αλέξανδρου Αβραμίδη, που απεβίωσε πλήρης ημερών σε ηλικία 86 ετών:
"Ο εκλιπών υπήρξε από τις σημαντικότερες πολιτικές φυσιογνωμίες στο ελληνικό κοινοβούλιο, μετά τη μεταπολίτευση. Ως βουλευτής Κιλκίς κατά την περίοδο 1974-1989 και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (1979-'81) συνέδεσε την πολιτική παρουσία του με μια σειρά έργων υποδομής που αναζωογόνησαν την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης και του νομού Κιλκίς.

Ακολούθησε πολιτική χαμηλών τόνων και συνεργάστηκε για το κοινό καλό με όλους τους τοπικούς φορείς, όπως τη Νομαρχία, τους πρώην Δήμους του νομού και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς συλλόγους και φορείς.

Μια σειρά έργων γενικού ενδιαφέροντος, φέρουν την προσωπική σφραγίδα των ενεργειών του: Το άνοιγμα των συνόρων στη Δοϊράνη (τελωνείο), το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Κιλκίς, το Πρωτοδικείο με την Εισαγγελία, η Πυροσβεστική, κτίρια γυμνασίων και λυκείων, ο περιφερειακός δρόμος του Αγίου Γεωργίου και άλλα λιγότερο ευρύτερα γνωστά συγκαταλέγονται στην μεγάλη προσφορά του πολιτικού Αλέκου Αβραμίδη στον τόπο που τον τίμησε, στέλνοντας τον πολλές φορές στην ελληνική Βουλή.

Ο Δήμος Κιλκίς με πραγματική θλίψη αποχαιρετά το άξιο αυτό τέκνο και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.