Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ανοιχτή συνάντηση για την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία

Ανοιχτή συνάντηση με αντικείμενο τη σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 198).
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωρά στη σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των διατροφικών προϊόντων της Π.Κ.Μ. που είναι ενταγμένα στο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων», μέσα από την παροχή υπηρεσιών τεκμηρίωσης, προβολής, υποστήριξης και προώθησης των προϊόντων που παράγονται στη Κεντρική Μακεδονία. 

Η «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη», η οποία προβλέπεται από το νέο Νόμο για τους συνεταιρισμούς (αρ. 9, Ν. 4015/2011), θα συσταθεί στη μορφή μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας).

Στην αυριανή συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (επιμελητήρια, αγροτικές και τουριστικές ενώσεις και ομοσπονδίες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών κ.ά.), με σκοπό τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού συνεργασία τους στην «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.