Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αφήνουμε πίσω τους "αρουραίους"

Υπογράφει ο Θανάσης Τατάρογλου
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
"Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πανελλαδικά, θέλω να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους, όλα τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς.
Η επανεκλογή μου στη θέση του προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για την ερχόμενη τριετία δείχνει την αναγνώριση της προσπάθειας όλων των παιδιών της νεολαίας κατά την προηγούμενη θητεία μας. 

Από το 2010 έως και σήμερα η οργάνωση προσπάθησε να κοινωνήσει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμμετοχής. Μέσω των δράσεων αλλά και των παρεμβάσεων μας στα θέματα που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες μας, δηλώσαμε δυναμικά παρόντες.

Το στοίχημα της επόμενης τριετίας είναι να «Αλλάξουμε νοοτροπία». Είναι αναγκαίο να αναλάβουμε δράση και να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει και όχι αυτό που οι προηγούμενες γενιές επέλεξαν να μας κληροδοτήσουν. 

Αφήνουμε πίσω τους "αρουραίους" οι οποίοι εμφανίζονται μόνο στις εκλογικές διαδικασίες και κλείνουμε την πόρτα σε όσους κοντόφθαλμους δε βλέπουν τίποτα πέρα από το προσωπικό τους συμφέρον.

Συμπορευόμαστε με όλους όσους έχουν όρεξη για δουλειά και δεσμευόμαστε ότι ακολουθώντας τη νέα δομή των οργανώσεων μας θα είμαστε περισσότερο δραστήριοι και παρεμβατικοί."

1 σχόλιο:

  1. Μέσα στη σαπίλα του κατεστημένου και στα συντρίμια θα χτίσετε το μέλλον; Πώς γίνεται αυτό αφού είστε κομμάτι του;
    Δώσατε το παρόν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες; Μα αφού εσείς και το κόμμα σας δημιουργείτε τα προβλήματα στους πολίτες!
    Καλά, το προσωπικό συμφέρον που αφήνετε στην άκρη (εβρισκόμενοι στο γαλάζιο μαντρί) το αφήνω ασχολίαστο καλύτερα...
    Εγώ απορώ ΠΩΣ σήμερα, με όλα αυτά τα εξωγήινα που ζούμε καθημερινά εδώ και 5 χρόνια, υπάρχουν ακόμα νέοι που είναι ενταγμένοι σε κόμματα!
    Θέλετε πράγματι να δημιουργήσετε κάτι νέο, με φρέσκιες ιδέες, με ηθική και ειλικρίνεια, να παραμερίσετε τα συμφέροντα, χωρίς τις ασθένειες που κουβαλάει το παλιό κατεστημένο που έχει απορρίψει η πλειοψηφία του λαού; Έχετε όραμα και αγνές προθέσεις, πιστεύετε σε αξίες και προσδοκάτε ένα καλύτερο αύριο, μια κοινωνία όπου ο κόσμος θα ζει με πραγματική δικαιοσύνη, ελευθερία και ισότητα;
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΩΡΟ, καθαρό, με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία, αστιγμάτιστο, χωρίς να κουβαλάει πίσω του τη βρωμιά και τη δυσωδία του παλαιοκομματικού χώρου και ο κόσμος θα σας ακολουθήσει. Γιατί έχει αηδιάσει με όλα αυτά τα εμετικά που βλέπει καθημερινά να εξελίσσονται και διψάει για το καθαρό και το καινούργιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.