Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη άποψη, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, Καλημέρα. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
@@ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ υπουργός Υγείας: «Θέλω να ξέρει ο πολίτης ότι το φθηνό φάρμακο είναι της κυβέρνησης». Και όχι μόνο, αλλά και το δωρεάν δηλητήριο.


@@ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ υπουργός Οικονομικών: «Αρνούμαι να πιστέψω πως ο Έλληνας υπερφορολογείται». Ενώ δεν θα έχεις αντίρρηση αν πούμε ότι «υπερ - γδέρνεται».

@@ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ βουλευτής Ν.Δ. ΣΤΟ Mega για τον Στουρνάρ(ι)α: «Είναι προκλητικός και ανιστόρητος». Και φορομπήχτης και φορομπήχτης.

@@ ΑΠΟ την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για την εξεταστική για τα υποβρύχια και τον Σκαραμαγκά: «Ναυπηγεία Τζαμπαμαγκά». Πολύ δυνατό.

@@ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ Βουλευτής της Χρυσής Αυγής: «Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να παντρεύονται οι τοιούτοι». Γιατί Ηλία δεν λες που τώρα δύο κόμματα σκοτώνονται και για τα κουμπαριά;

@@ ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει: Είναι με τον λαό ή με τα συμφέροντα;» Μη σε απασχολεί αυτό. Και αυτός μαζί σας είναι.

@@ ΟΡΓΗ στην κυβέρνηση γιατί τα σπίτια τα πήραν οι πλημμύρες και όχι αυτοί και οι τοκογλύφοι!

@@ ΑΛΗΘΕΙΑ εάν ένα σπίτι το παρέσυραν τα νερά και άλλαξε ταχυδρομικό κώδικα, ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει χαράτσι για δυο σπίτια; Από σας όλα τα περιμένει κανείς.

@@ Τώρα θα είναι καλύτερα αυτοί που δεν έχουν σπίτια γιατί τους άλλους θα τους λένε σπιτοχασούρηδες!

@@ Όπου να ‘ναι πλησιάζουν τα Χρεωστούγεννα και μετά θα έρθει η Δοσοχρονιά.

@@ Παλιά ζητούσαμε από τους πολιτικούς να μας διορίσουν κανένα παιδί. Τώρα θα ζητάμε λίγο λάδι και ψωμί να φάμε.

@@ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΠΓΙΑΝΝΗ βουλευτής ΝΔ. «Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση». Μη στεναχωριέσαι, αυτή μπορεί να πέσει και μόνη της.

@@ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ πρόεδρος ΔΗΜ.ΑΡ. : «Η ΔΗΜ.ΑΡ δεν πρόκειται να επιστρέψει». Αμάν! Και θα χάσει η Βενετιά βελόνι!

@@ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: «Γιατί η ΠΑΣΠ κρατάει ιδιοκτησιακά την σημαία του Πολυτεχνείου;» Για τον ίδιο λόγο που κρατάτε ιδιοκτησιακά το Δημόσιο.

@@ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ καθηγητής Πανεπιστημίου για τον Τατσόπουλο: «Κάθε κόμμα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του». Άντε Αλέξη εις ανώτερα και με χανούμισσες.

@@ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ’ πρώην πρωθυπουργός: «Δεν ψάχνω να βρω ποίοι με υπονόμευσαν, εμπειρίες καταγράφω». Έλα μια βόλτα και από δω, να δεις τι «εμπειρίες» θα εισπράξεις.

@@ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ βουλευτής Ν.Δ πρώην πρόεδρος της Βουλής: «Η κυβέρνηση εκβιάζει τους βουλευτές». Σώωωωωωπα. Δεν το κατάλαβε κανένας γι’ αυτό μη το ξαναπείτε.

@@ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και.. : «Η πρώτη κατοικία του πολίτη θα προστατευθεί». Καταλάβαμε. Θα την δώσετε στους τοκογλύφους για να μας την φυλάνε!

@@ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ηθοποιός: «Μας βάλανε και αγοράσαμε σπίτια και τώρα μας λένε να τα νοικιάσουμε». Δεν κατάλαβες. Λένε να τα νοικιάσουν αυτοί από τους οποίους δεν θα τα πάρουν.

@@ Κλείνοντας θα ήθελα να πω στον υπαρχιφύλακα που δεν επέτρεψε σε συμπολίτη μας να ζητήσει βοήθεια από το 166, επειδή του είπαν ότι δεν είναι παράβαση, μην αρχίσει στα σκαμπίλια όποιος τολμήσει και του ζητήσει βοήθεια!

@@ Και μη ξεχνάτε, ο πάτερ Επιφάνιος σας περιμένει στον ναό του Αγίου Δημητρίου.

@@ Καλά να περνάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου