Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων από την Περιφέρεια σε φορείς - δικαιούχους του προγράμματος Δωρεάν Διανομή Τροφίμων 2013

Ενημερώνουμε τα άτομα –μέλη που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων από τα αποθέματα της ΕΕ έτους 2013 όπως απευθυνθούν στους φορείς που έχουν κάνει αιτήσεις για να πάρουν τα προϊόντα που έχουν ήδη παραληφθεί από τους φορείς ( κασέρι ΠΟΠ , γραβιέρα ΠΟΠ , ζυμαρικά).

Αναμένεται η παραλαβή ελαιολάδου , τυριού φέτα ΠΟΠ καθώς και πορτοκαλιών (από το πρόγραμμα απόσυρσης οπωροκηπευτικών) από τους φορείς .

Όσοι πολίτες έχουν υποβάλλει αίτηση και δεν είναι δικαιούχοι να απευθύνονται στους φορείς που ανήκουν για να πληροφορηθούν το λόγο απόρριψης τους.

Οι έλεγχοι για το 2013 πραγματοποιήθηκαν από τη ΓΓΠΣ (TAXIS) με διασταύρωση των εισοδημάτων του 2012 (οικονομικού έτους 2013).

Τα εισοδηματικά όρια για το 2013 ήταν :


Ατομικό
Σύζυγος  / Προστατευόμενο μέλος
1ο παιδί
2ο παιδί
3ο παιδί
4ο παιδί
Ετήσιο εισόδημα  (ευρώ)
7200
10700
11520
14400
17280
20160


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.