Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ομάδα 20 στελεχών Security με πρωτοβουλία της «Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ» στο Παλέρμο της Ιταλίας

Με πρωτοβουλία της «Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ» μια ομάδα 20 στελεχών Security βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παλέρμο της Ιταλίας προκειμένου να αποκτήσει στοχευμένες γνώσεις, δεξιότητες και προσόντα, να έρθει σε επαφή με πολύτιμες εμπειρίες σε θέματα ασφάλειας μέσα από επισκέψεις σε ένα ευρύ φάσμα εταιριών καθεμία από τις οποίες δραστηριοποιείται – με διαφορετικό τρόπο – σε θέματα υπηρεσιών security.
Η πρωτοβουλία αυτή της Επιμορφωτικής γίνεται σε συνεργασία με το Φορέα Υποδοχής “Asterisco” από τη Σικελία και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Leonardo da Vinci – Άτομα στην Αγορά Εργασίας και έχει τίτλο «Απόκτηση Ευρωπαϊκής Εμπειρίας στην Παροχή Υπηρεσιών Προσωπικού Ασφαλείας (QUALI-SECURITY)» με διάρκεια 2 εβδομάδες, από τις 17 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Οι επιχειρήσεις που επισκέφθηκαν ή που πρόκειται να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη της Σικελίας δραστηριοποιούνται στα αντικλεπτικά συστήματα, τη βιντεοπαρακολούθηση, τα συστήματα συναγερμού, την παροχή υπηρεσιών προσωπικής φύλαξης, είναι η Δημοτική Αστυνομία του Παλέρμο, κλπ. Οι γνώσεις, οι εμπειρίες, οι δεξιότητες και τα προσόντα που θα αποκτήσουν θα τους διευκολύνουν στην επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη και θα εδραιώσουν τη θέση εργασίας τους.

Παράλληλα, ο Φορέας Υποδοχής Asterisco φροντίζει ώστε οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να γνωρίσουν την πολιτιστική ζωή, την παράδοση και την κουζίνα της Σικελίας μέσα από επισκέψεις, περιηγήσεις και φαγητό σε χώρους με παραδοσιακές σπεσιαλιτέ.

Η επιστροφή των στελεχών Security προβλέπεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.