Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη Άποψη, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου αναγνώστες γειά σας.


@@ Πρώτα – πρώτα σας ενημερώνω για την παρατήρηση που μου κάνατε, ότι δεν κάλεσα στην gnomi WEB TV έναν εκπρόσωπο της ΠΕΑΕΑ δηλαδή της αντιστασιακής οργάνωσης που πρόσκειται στους κομμουνιστές.
@@ Σας ενημερώνω ότι στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 13:52 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο τους, ο ποίος μου είπε πως «το συντομότερο και το αργότερο μέχρι αύριο θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος που θα μιλήσει για την 4η Νοεμβρίου για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη του Κιλκίς το 1944».

@@ Μέχρι αυτήν την στιγμή που σας γράφω, 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου. Η ευθύνη λοιπόν είναι της ΠΕΑΕΑ και αυτή πρέπει να σας δώσει εξήγηση για ποιόν λόγο δεν θέλησαν να καταθέσει τις απόψεις της για εκείνη την ημέρα.

@@ Ένα άλλο θέμα για ο οποίο δεν έθιξα, γιατί υποσχέθηκα να μη γράψω τίποτε για το θέμα του υπαρχιφύλακα που όχι μόνο δεν προσπάθησε να βοηθήσει έναν συνταξιούχο, με βαρύ ιατρικό ιστορικό καρδιοπάθειας, αλλά δεν του επέτρεψε να ζητήσει και βοήθεια από το ΕΚΑΒ!

@@ Μάλιστα δε η απάντησή του υπαρχιφύλακα προς τον συνταξιούχο ήταν: «Δεν θα πας πουθενά. Θα τελειώσουμε και μετά πήγαινε όπου θέλεις!!»

@@ Σήμερα ακριβώς μετά από 4 μήνες από ημέρα του περιστατικού και μετά από 3 και μισή μήνες περίπου από την αναφορά του συνταξιούχου, δεν μπόρεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς να αποφανθεί εάν ο υπαρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ έπραξε σωστά που όχι μόνο δεν βοήθησε τον ασθενή αλλά και δεν τον επέτρεψε να ζητήσει βοήθεια από το ΕΚΑΒ!!!

@@ Επί τέλους κύριοι, πρέπει να πείτε στους πολίτες του Κιλκίς: «Μπορούν ή δεν μπορούν να εμπιστευθούν έναν (συγκεκριμένο) υπαρχιφύλακα, όταν πρόκειται για την ζωή τους;

@@ Επί τέλους λέτε να ψεύδονται στο νοσοκομείο; Διότι το πιστοποιητικό το οποίο ζητήσατε και πήρατε από το Νοσοκομείο Κιλκίς αναφέρει την ημέρα και την ώρα παρουσίας του ασθενή στο νοσοκομείο καθώς και την ύπαρξη 9 αγγειοπλαστικών και 8 στεντ.

@@ Επί τέλους πιστεύετε ότι ψεύδεται ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς;

@@ Αλήθεια είναι ή όχι κατακριτέο για έναν αστυνομικό να βλέπει στο πεζοδρόμιο – θέση όπου τον βρήκε το ΕΚΑΒ- να παρακαλεί για βοήθεια και ο αστυνομικός να μη του δίνει σημασία;

@@ Κύριε Διευθυντά καλό θα ήταν να ξέρετε τα σχόλια τα οποία έκαναν, ο υποδιευθυντής του γραφείου του Αρχηγού της Αστυνομίας καθώς και ο Διοικητής για θέματα της Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα.

@@ Και κάτι τελευταίο. Πρέπει κάποιος να με απαντήσει, πως βρέθηκαν προσωπικά δεδομένα ενός πολίτη σε μία τοπική εφημερίδα. Δεδομένα τα οποία γνώριζε ο πολίτης, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς και το Αρχηγείο της Αστυνομίας;

@@ Αυτά για σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα.

@@ Σας ζητώ συγγνώμη που σήμερα καταχράστηκα την καλοσύνη της διαδικτυακής εφημερίδος Γνώμη Κιλκίς. Αλλά διαβάζοντας τόσα ψέματα και συκοφαντικά που γράφτηκαν από τηλεφωνητές, αυτά που έγραψα σήμερα μοιάζουν με έκθεση ιδεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου