Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

1ο Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα, "Εισαγωγική Επιμόρφωση στις Σχολικές Δραστηριότητες"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς και το Κ.Π.Ε. Κιλκίς πραγματοποίησαν το 1ο Βιωματικό Εργαστήριο διάρκειας 12 ωρών με θέμα: Εισαγωγική Επιμόρφωση στις Σχολικές Δραστηριότητες, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 έως 18:00.
Η επιμόρφωση αφορούσε  σε νέους εκπαιδευτικούς  που δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία επιμόρφωση Περιβαλλοντικής Αγωγής – Πολιτιστικών Θεμάτων – Αγωγής Υγείας – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων - eTwinning και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονταν να επιμορφωθούν ή να υλοποιήσουν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.