Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αγιασμός για τη “Σχολή Γονέων” του δήμου Κιλκίς

O καθιερωμένος αγιασμός για τη “Σχολή Γονέων” της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 18:00.

Το ενδιαφέρον των γονιών για τις φετινές ομάδες ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς έως τώρα οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις 50. Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή Γονέων συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Οι συναντήσεις των ομάδων πραγματοποιούνται με την επιστημονική καθοδήγηση της Ψυχολόγου των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγου, M.Sc..

Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς σε βασικούς τομείς που συντελούν αποφασιστικά στην ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών τους. Στις συναντήσεις, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν ιδέες, εμπειρίες και γνώση και να ανταλλάξουν απόψεις, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη: μια ασφαλή, δυναμική αφετηρία στη ζωή.

Οι ομάδες έχουν χαρακτήρα βιωματικό και όχι διδακτικό και πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες γονείς, μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα για τους νέους και κάθε Τετάρτη για τους παλιούς κατά τις ώρες από 17:30 έως 19:00). Χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.

Για πληροφορίες, αλλά και νέες αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου ή στα τηλέφωνα 23413 52277 και 6946081649.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.