Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Με στόχο να τριπλασιάσει τις νίκες της, η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Με στόχο να τριπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα αγωνίζεται η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17:45 στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με αντίπαλο την αντίστοιχη των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, σ'ένα παιχνίδι που μέχρι πριν λίγα χρόνια ίσως έκρινε και τον πρωταθλητή. Οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν την πρώτη τους φετινή νίκη σε μία έδρα όπου έχουν παραδοσιακά θετικά αποτελέσματα. Οι παραδόσεις είναι όμως γαι να ''σπάνε'' και οι Κιλκισιώτες με όπλο τους τη μαχητικότητα, το ταλέντο και το φίλαθλο κοινό που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και θα τους τονώσει ψυχολογικά ακόμη περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα λάβουν χώρα διάφορα δρώμενα με εκπλήξεις και δωράκια για τους παρευρισκόμενους προσφορά των υποστηρικτών-χορηγών της ομάδας. Διαιτητές θα είναι οι κύριοι Δέλογλου και Τόλιος με παρατηρητή τον κύριο Καζαντζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.