Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Εργομετρικά τεστ για την ομάδα του Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς

Στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και συγκεκριμένα στο εργαστήριο εργοφυσιoλογίας-εργομετρίας όπου επιδόθηκαν με επιτυχία σε εργομετρικά και ιατρικά τεστ κάτω υπό την επίβλεψη του Επίκουρου καθηγητή εργοφυσιoλογίας κ. Θωμά Μεταξά και του επιστημονικού συνεργάτη του εργαστηρίου και προπονητή του "Αίαντα" Κιλκίς, Χάρη Μηναρετζή, καθώς και των προπονητών του συλλόγου Αλέξανδρου Παυλίδη και Φίλιππου Μισαηλίδη.
Στον Α.Σ. Αίαντα θεωρούμε πως η επιστημονική υποστήριξη των αθλητών είναι υψηλής σημασίας και αυτονόητο εφόδιο που πρέπει να παρέχεται στους αθλητές στην εποχή μας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να έχουν μία ολοκληρωμένη ομάδα γύρω τους σε συνεργασία με τους προπονητές, απόφοιτους Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί το ΑΠΘ καθώς και τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Μεταξά που με την προσφορά τους συνετέλεσαν, ώστε να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των εξετάσεων των αθλητών, ενόψει της νέας αγωνιστικής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.