Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Απόσπαση δυο εκπαιδευτικών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Κιλκίς για ένα έτος

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου από τις 11 Οκτωβρίου 2013 εγκρίθηκε η απόσπαση δυο εκπαιδευτικών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Κιλκίς για ένα έτος.
Με την απόφαση αυτή ανακουφίζεται έστω προσωρινά το πρόβλημα με τη λειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς που επιδεινώθηκε λόγω της ανεπαρκούς στελέχωσής της και της μη μετάταξης του αναγκαίου προσωπικού.

Μάλιστα η ελλιπής στελέχωση οδήγησε στη μείωση του ωραρίου λειτουργίας.

Ο βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, στις αρχές του Σεπτεμβρίου ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές του θέματος από την υπεύθυνη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς και πραγματοποίησε παράσταση τόσο στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, όσο και στον αρμόδιο Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιων Βιβλιοθηκών και Γενικών Αρχείων του Κράτους κ. Βασίλειο Σκοπελίτη.

Με την πρωτοβουλία του αυτή ο κ. Γεωργαντάς αποσκοπούσε τόσο στην άμεση- προσωρινή θεραπεία του προβλήματος όσο και στη μόνιμη και διαρκή επίλυση του με την μετάταξη του προσωπικού για την επαρκή στελέχωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης. Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής θα συνεχίσει να παρακολουθεί το όλο ζήτημα της στελέχωσης μέχρι να επιτευχθεί η μόνιμη λύση της μετάταξης του αναγκαίου προσωπικού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.