Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 19 - 20 Οκτωβρίου 2013, τόσο στην Αθήνα, όσο και στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα.
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Λ. Μεσογείων 96, πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας), Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει περιφορά της Ιερής εικόνας του Αγίου Αρτεμίου, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης, ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί ομοίως στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Μεσογείων 96) και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ανάγνωση Ημερησίας Διαταγής από τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και χαιρετισμό του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, ενώ με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν δεξιώσεις, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ συμβολικό χρηματικό ποσό θα διατεθεί στην αγορά και παροχή τροφίμων, για τις ανάγκες της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, θα πραγματοποιηθεί την 17.10.2013 και την 18.10.2013, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού, για την Τράπεζα αίματος του Σώματος και για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.