Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη στην πλήρη απελευθέρωση των εμπορικών μισθώσεων»

"Παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις της ΕΣΕΕ, τις συνεχείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις, τις τεκμηριωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις και τη γενική αντίθεση του εμπορικού κόσμου, η Τρόικα φαίνεται πως κινείται στο γνώριμο σε αυτήν δρόμο των παρωπίδων, επιλέγοντας να αγνοήσει την ελληνική κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα. Η πρόταση της ΕΣΕΕ για τουλάχιστον 6 χρόνια στις νέες επαγγελματικές μισθώσεις είναι ρεαλιστική, δίκαιη και διασφαλίζει την αξιοπρέπεια τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του μισθωτή. 

Η πλήρης απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων θα είναι μία καταστροφική επιλογή στο βαθμό που φαίνεται να αγνοεί τις ελληνικές ιδιαιτερότητες και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για ένα άναρχο και ελάχιστα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Δυστυχώς η Τρόικα, απορρίπτοντας τις θέσεις της ΕΣΕΕ αλλά και τις προτάσεις του Υπουργείου, επιβεβαιώνει τη λαϊκή σοφία: «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»."

Βασίλης Κορκίδης
Πρόεδρος ΕΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.