Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς λέει για την κατάργηση οργανικής θέσης Γναθοχειρουργικής Γ.Ν. Κιλκίς

"Με αφορμή πρόσφατες δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο που αφορούν την κατάργηση της οργανικής θέσης της ειδικότητας γναθοχειρουργικής στο νοσοκομείο Κιλκίς, η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς δηλώνει την αντίθεση της σε πολιτικές υποβάθμισης του νοσοκομείου μας. 
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι ένα ίδρυμα που εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός ακριτικού νομού προσφέροντας απαραίτητες υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Ήδη με την επανένταξη της Γ’ Πτέρυγας δημιουργήθηκε η ελπίδα ότι υπάρχουν δυνατότητες και περιθώρια αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών του.

Διαφωνούμε πλήρως με την πρόσφατη απόφαση που πάρθηκε με πλειοψηφία 3-2 από το Δ.Σ. για κατάργηση της οργανικής θέσης της γναθοχειρουργικής, μιας τριτοβάθμιας ιατρικής ειδικότητας που κοσμούσε το νοσοκομείο μας καθώς στο παρελθόν προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους του νομού.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης αυτής από το Δ.Σ. και την επανεξέταση της μειοψηφούσας άποψης (του Διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς και του εκπροσώπου των Εργαζομένων του ιδρύματος) που ήταν υπέρ της παραμονής της θέσης στο νοσοκομείο μας.

Μας ξενίζει η στάση των υπολοίπων τριών μελών του Δ.Σ. που ψήφισαν υπέρ του να φύγει η οργανική θέση συναινώντας ουσιαστικά στην υποβάθμιση του νοσοκομείου. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία αυτά μέλη είναι και κιλκισιώτες. Εκτίθενται στην τοπική κοινωνία όσοι αντί μέσω της θέσης τους σε κορυφαία συλλογικά όργανα να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου, αυτοί λειτουργούν με βάση αλλότρια κίνητρα των οποίων τη λογική δεν μπορούμε να συλλάβουμε και οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις.

Το συμφέρον του τόπου απαιτεί όλοι μας από οποιοδήποτε πόστο να εργασθούμε για το καλό του νοσοκομείου."

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το "Με αφορμή πρόσφατες δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο.." δικαιούται να το λέει ο καθένας, όχι όμως και πολιτικοί φορείς που συμμετέχουν στην Συγκυβέρνηση!!!
    Δεν έχετε επαφή με αυτούς που διορίσατε στην διοίκηση του Νοσοκομείου; από τον τοπικό Τύπο μαθαίνετε τι γίνεται;
    Αυτό το "Διαφωνούμε πλήρως με την πρόσφατη απόφαση.." το λέτε εδώ τοπικά;.. για "ξεκάρφωμα"; για εσωτερική κατανάλωση... ή το είπατε και στην ηγεσία σας και στην (μικρή σας) κοινοβουλευτική σας ομάδα που "ελέγχει" την κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.