Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Ο Γιάννης Παπαδόπουλος συνεχίζει αλλού αλλά θα είναι πάντα ένας δικός μας άνθρωπος"

Υπογράφει ο ΓΑΣ Κιλκίς
"Την απόφασή του να πάρει μετεγγραφή, συνεχίζοντας την αθλητική του σταδιοδρομία στον συμπολίτη μας σύλλογο ΑΣ Αίας Κιλκίς, μας ανακοίνωσε πριν δύο μέρες ο βαλκανιονίκης πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων Γιάννης Παπαδόπουλος.
Φυσικά η απόφασή του αυτή μας στεναχώρησε αλλά μένοντας απαρέγκλιτα προσηλωμένοι στη φιλοσοφία του συλλόγου μας , αποφασίσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να αποδεχθούμε το αίτημα του, αφού θεωρούμε πως δεν πρέπει να στεκόμαστε εμπόδιο σε προσωπικές επιλογές και επιθυμίες σε κανέναν ακόμη κι εάν πρόκειται για την κορυφαίο αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης βρίσκεται στην αθλητική οικογένεια του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς από το δημοτικό σχολείο. Δεν ήταν μόνο οι βαθμοί που έδωσε με την αγωνιστική του παρουσία και τις διακρίσεις του στο σύλλογό μας αλλά και στον κιλκισιώτικο κλασσικό αθλητισμό γενικά. Ήταν το κύρος και οι αξίες με τις οποίες ενέπνευσε όλους μας από όποιο πόστο και αν υπηρετούμε τον σύλλογό μας.


Ήταν το πρότυπο για όλα τα νέα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό. Μεγάλος σαν αθλητής, αλλά παράλληλα απλός, φιλικός, δίχως καμία απολύτως έπαρση, φίλος αληθινός και κύριος εκφραστής της οικογενειακής ατμόσφαιρας που υπάρχει στην ομάδα του στίβου μας. Ήταν αυτός που δεν αρνήθηκε να τρέξει όπου και αν του ζητήθηκε και να συμμετάσχει σε όποια εκδήλωση χρειάστηκε.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ένα πρόσωπο που άφησε το στίγμα του στον αθλητισμό του Κιλκίς και στην ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς. Μας τίμησε και τον τιμήσαμε όπως του άξιζε. Εμείς ως ΓΑΣ Κιλκίς είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος αθλητής ηταν κοντά μας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια.

Για όλα αυτά τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και να ξέρει πως μεταγραφή μπορεί να πήρε αλλά στην οικογένεια του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα ανήκει για πάντα.

Καλή συνέχεια φίλε Γιάννη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.