Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στη Σερβία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF A Class όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στη Σερβία (Βελιγράδι) στις 26-27 Οκτωβρίου 2013 με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Dragan Jovic. 
Η συμμετοχή ανερχόταν στους 980 αθλητές-ριες από 30 κράτη, με αναμετρήσεις έως και 6 φορές. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do όπως ορίζει η παγκόσμια ομοσπονδία και η ETU, σε 9 τερέν εκ των οποίων το ένα υπερυψωμένο ολυμπιακών προδιαγραφών.

Την διαιτησία πλαισίωσαν διεθνείς και τοπικοί διαιτητές. Η αντικειμενικότητα όμως δεν τους διέκρινε με αποτέλεσμα σε πολλούς αγώνες να μην υπάρχει το σωστό αποτέλεσμα. Η ελληνική συμμετοχή ήταν έντονη από πολλούς συλλόγους πανελλαδικά.

Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες.

1. Κουτσός Αριστείδης, παίδων έως 37 κιλά. Κατάφερε να διατηρηθεί στην οκτάδα μετά από νίκη.

2. Ποζίδης Συμεών, εφήβων έως 55 κιλά, στην 16άδα μετά από νίκη.

Επίσης αγωνίστηκαν στην κατηγορία κορασίδων η Καλφοπούλου Μαρία έως -37 κιλά και η Κουτσού Δήμητρα έως -51 κιλά.

Οι αγώνες μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ δύσκολοι σε όλες τις κατηγορίες διότι συμμετείχαν παγκόσμιοι και ETU πρωταθλητές και με αρκετούς από αυτούς στην Ολυμπιάδα του 2012 στο Λονδίνο.

Τη μεγαλύτερη προσοχή τράβηξε η χρυσή ολυμπιονίκης από τη Σερβία Milica Mandic η οποία κατέκτησε για άλλη μια φορά το χρυσό στα βαριά κιλά. Πρέπει να τονίσουμε ότι από το 2014 αντικαθίστανται τα Α Class με τα G1, με απόφαση της παγκόσμιας WTF, τα οποία θα ελέγχονται από την ολυμπιακή επιτροπή.

Επίσης η αναβάθμιση έρχεται με τις ηλεκτρονικές κάσκες σύμφωνα με την WTF πολύ σύντομα για την αντικειμενικότητα. Η συμμετοχή σε αυτά τα πρωταθλήματα μόνο οφέλη έχουν. Μέσα από αυτά αποκτάς εμπειρίες οι οποίες θα σε ακολουθούν σε όλες τις αναμετρήσεις που έρχονται. Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος για τη συμμετοχή πάνω απ όλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.