Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μόνο το γκολ έλειπε στον Κιλκισιακό

Την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις έχασε ο Κιλκισιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Πετρούσα με την τοπική Δόξα. Η ψυχραιμία στη τελική προσπάθεια έλειψε από τους παίκτες του κ. Σημαιοφορίδη, με τον τερματοφύλακα Μπαντή να αποκρούει πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Καλύτερος στο πρώτο μισάωρο ο Κιλκισιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Μπελίτσα στο 16' να "γλείφει" το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα Αποστολίδη. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 35' όταν το σουτ του Στέρεφ πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Ο ίδιος παίκτης στο 37' δεν αντέδρασε σωστά και ο Μπαντής μπλόκαρε την μπάλα πριν τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 45' ο διαιτητής Κυριαζίδης ανακάλυψε πέναλτι σε ανατροπή του Μπακιρτζίδη από τον Σερταρίδη. Ο Χατζίεφ εκτέλεσε όμως ο Μπαντής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Καλύτερο και πάλι το ξεκίνημα των Κιλκισιωτών στην επανάληψη. Ο Ηλιόπουλος έβγαλε σέντρα στο 49' με τον Μπελίτσα να πλασάρει με τη μία και τον Αποστολίδη να μπλοκάρει. Εν συνεχεία ο ρυθμός ναι μεν ήταν γρήγορος χωρίς όμως να βγαίνουν φάσεις. 

Φτάσαμε έτσι στο 72' όταν ο Αϊβαζίδης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε πάνω στον Αποστολίδη. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ηλιόπουλου να βγει φάτσα με την εστία, όμως καθυστέρησε υπερβολικά με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί και να τον κόψουν. 

Στο 80' η γυριστή κεφαλία του Πατένταλη δεν αιφνιδίασε τον Μπαντή που και πάλι αντέδρασε αποτελεσματικά. Τέλος στο 82' έπειτα από λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, οι Κιλκισιώτες έφυγαν τρεις εναντίον ενός στην αντεπίθεση, όμως ο Μπελίτσας αν και θα μπορούσε να "σπάσει" αριστερά στον Ηλιόπουλο προσπάθησε μόνος να ολοκληρώσει την προσπάθεια με αποτέλεσμα να ανακοπεί.

Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Μακεδονικό και πλέον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει ένα συμπαγές πρόσωπο, όμως κάποια στιγμή πρέπει να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Ο κ. Σημαιοφορίδης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης (46' Καρατζιάς), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης (50' Σαββίδης), Αϊβαζίδης, Λογγινίδης (61' Καρανδρέας), Μπελίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.