Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πανελλαδική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ με συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μη Βίας, διοργανώνουμε πανελλαδική αιμοδοσία για την υποστήριξη της τράπεζας αίματος της ΟΝΝΕΔ την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, σε 23 κεντρικές πόλεις της χώρας. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με Νοσοκομεία και κέντρα υγείας των πόλεων, είτε στους χώρους τους είτε με χρήση κινητής μονάδας αιμοδοσίας, όπου διατίθεται.
Τα περιστατικά βίας που έφεραν ως συνεπακόλουθο την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ακόμα πρόσφατα. Με αφορμή λοιπόν τη Διεθνή Ημέρα Μη Βίας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ ένα μήνυμα κατά οποιασδήποτε μορφής βίας. Στο εξής, δεν πρέπει ούτε μία σταγόνα αίματος, να χαθεί μέσα από επιθέσεις μίσους. Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, οι Έλληνες πρέπει να καταδικάσουμε συνολικά τη βία και παράλληλα, να δείξουμε στην πράξη την υποστήριξη προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο, όπου υπάρχει ανάγκη.

Στο Κιλκίς η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς από τις 9.30 π.μ έως τις 11.30 π.μ..

Ας μη σπαταλήσουμε λοιπόν, άλλο αίμα για τη βία. Ας το προσφέρουμε για ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.