Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στον Όλυμπο πήγε ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς

Τo Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εξόρμηση του στον Όλυμπο με διανυκτέρευση στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στα 2.100μ. Στην εξόρμηση συμμετείχαν 23 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, αριθμός πολύ ικανοποιητικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καιρός ήταν και τις δύο ημέρες πραγματικά υπέροχος, με ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ανεβασμένη θερμοκρασία.
Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν την ανάβαση από τη θέση «Πριόνια» στα 1.100μ. οι 18 από τους συμμετέχοντες, οι υπόλοιποι 5 ανέβηκαν μετά το απόγευμα. Το βράδυ δείπνησαν όλοι στο καταφύγιο.

Το πρωί της Κυριακής στις 07:00 μια ομάδα ξεκίνησε για τις κορυφές. μετά τη διασταύρωση χωρίστηκαν. Στην κορυφή «Μύτικας» (2.917μ.) ανέβηκαν 8 άτομα, στην κορυφή «Στεφάνι» (2.911μ.) ανέβηκαν 2 άτομα και στην κορυφή «Σκολιό» (2.911μ.) 3 άτομα. Η θέα για όλους πραγματικά υπέροχη. Ανασύνταξη στο καταφύγιο και σιγά-σιγά όλη η ομάδα κατέβηκε στα «Πριόνια» όπου η εξόρμηση «έκλεισε» με καφέ και φαγητό στην ταβέρνα της περιοχής.

Άλλη μία πετυχημένη εξόρμηση του Συλλόγου στον Όλυμπο ολοκληρώθηκε, οι συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένοι και «γεμάτοι» ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες εξορμήσεις. 




 Επόμενες δραστηριότητες
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΕΛΕΣ - κορυφ. Παλιό Τριεθνές (1.474μ.)
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στο όρος Μπέλες με ανάβαση στην κορυφή Παλιό Τριεθνές (υψ. 1.474μ.) με αφετηρία το χωριό Καβαλάρι Μουριών. Η ανάβαση θα γίνει μέσα από το νέο σηματοδοτημένο μονοπάτι του Ο.Σ.Κιλκίς και η πορεία μέχρι την κορυφή διαρκεί περίπου 3 ώρες. Πρόκειται για εύκολη και πολύ καλά σηματοδοτημένη διαδρομή. Προγραμματίζεται να γίνει συντήρηση του μονοπατιού.

Αρχηγός εκδρομής: Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)

Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στις 7:30 πμ., από την πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας : 3 – 4

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Α

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΪΟ – Προφήτης Ηλίας (1.805μ.)
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στο Βόιο όρος, με ανάβαση στην κορυφή Προφήτης Ηλίας (1.805μ.). Η ανάβαση θα ξεκινήσει από ένα σημείο πάνω στο δημόσιο δρόμο Πενταλόφου – Κόνιτσας, μετά το χωριό Βυθός Κοζάνης, ακολουθώντας το καλοσχηματισμένο και καλοσηματοδοτημένο μονοπάτι. Θεωρείται εύκολη δραστηριότητα, βατή για όλους.

Αρχηγός εκδρομής: Ασλανίδης Νίκος (6946332913)

Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στις 7:00 πμ, από πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας : 4

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Α



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.