Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Συνεργασία στίβου Αίαντα Κιλκίς με διατροφολόγο

Το τμήμα στίβου του Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την «διαιτολόγο-διατροφολόγο MSc» Ανθή Ισμήνη Ναούμη, πτυχιούχο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην διατροφή αθλητών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων.
Με την ένταξη της κ. Ναούμη πλαισιώνεται η επιστημονική ομάδα η οποία υποστηρίζει το τμήμα στίβου, στην οποία πρόσφατα προστέθηκε και ο κ. Δημήτρης Μαραμπούτης, Κοινωνικός Λειτουργός, απόφοιτος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Με επίκεντρο πάντα το παιδί-νεαρό αθλητή προσπαθούμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη ομάδα υποστήριξης των αθλητών ώστε να έχουν τις καλύτερες παροχές από κάθε πλευρά και να συγκεντρώνονται σε αυτό που αγαπούν. Οι αθλητές και οι γονείς τους μπορούν να ενημερωθούν και να ζητήσουν την στήριξη των καταρτισμένων υπευθύνων του Α.Σ. Αίας Κιλκίς πάνω σε οποιοδήποτε θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.