Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεπανάληπτο το "TRIAL SHOW" του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς

Υπογράφει το Δ.Σ. του Μ.Ο.Κιλκίς
"Ανεπανάληπτο,διαφορετικό, δύσκολο,αλλά παράλληλα ωραιότατο το "TRIAL SHOW" που διοργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς,που πραγματοποιήθηκε και θαυμάσαμε το απόγευμα της Κυριακής 8/9/13, στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, με τον τρελαμένο νεαρό πρωταθλητή του trial και της ταχύτητας Λευτέρη Πίππο και τον εξαιρετικό καταξιωμένο πρωταθλητή επί σειρά ετών ..motocrosser και πλέον Τrialista,
Λευτέρη Καρέτσο!!!!
Έκαναν τα αδύνατα δυνατά, τα ανέφικτα κατορθωτά, κάνοντας το trial πραγματικά σούστα, δείχνοντας τι θα πει ισορροπία πάνω σε μια μοτοσυκλέτα ...δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα ακόμη μοτοσυκλετιστικό άθλημα, το TRIAL.

Ιδιαίτερα-πρωτόγνωρα για εμάς πράγματα που τα παρακολουθήσαμε με κομμένη ανάσα. Ιδιαίτερα δε όσοι ξάπλωσαν στο οδόστρωμα για να δυσκολέψουν τους Λευτέρηδες να κάνουν άλμα περνώντας από πάνω τους χωρίς να τους ακουμπήσουν..

Πραγματικά όμως όσο κι αν κουραστήκαμε όσο κι αν ταλαιπωρηθήκαμε όσο κι αν ξενυχτήσαμε όλοι εμείς από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Κιλκίς και κάποια από τα μέλη του..για να απολαύσουμε το χθεσινό Show, ΆΞΙΖΕ τον κόπο ήταν μοναδικοί!

Τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα στις αθλητικές τους δραστηριότητες. Μακάρι κάποια στιγμή να μας ξανάρθουν.

Ευχαριστούμε θερμά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, βρέθηκαν κοντά μας και γιόρτασαν μαζί μας αυτήν την πραγματικά απίθανη βραδιά.

Θερμά ευχαριστήρια στο Δήμο μας για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τα υλικά που μας παραχώρησε, όπως επίσης και στον κ. Δ.Τσαντάκη (Αντιδ.Τεχν.Έργων) και τον κ. Α. Μανουσαρίδη (Αντιδ.Καθαριότητας) για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη που μας προσέφεραν ώστε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή. Ήταν κοντά μας έως το τέλος.

Επίσης το Επιμελητήριο Κιλκίς και την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την βοήθειά τους.

Πως είναι δυνατόν να γίνουν όλα και επικοινωνιακά χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους, τους χορηγούς επικοινωνίας που πάντα είναι κοντά μας με τη στήριξή τους, τον ΜΑΧΗΤΗ (εφημερίδα Ν.Κιλκίς),την ΗΜΕΡΗΣΙΑ (εφημερίδα Ν.Κιλκίς) το Ράδιο Μαχητής 87.8FM,τον Ηλία Ντέβελι με το motorsite.gr, και το motoXtreme.gr του Χ.Βαλαβάνη.

Εις το επανειδείν λοιπόν,γιατί ο Μ.Ο.Κιλκίς προσπαθεί να αναδείξει τη μοτοσυκλετιστική, οδηγική και αθλητική παιδεία."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.