Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο λαϊκός αγώνας δρόμου «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2013»

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργάνωσε στον Παντελεήμονα, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και 1.000μ για παιδιά έως 15 ετών με την επωνυμία «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2013». Η διεξαγωγή του αγώνα "στέφθηκε" με μεγάλη επιτυχία καθώς η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ η βοήθεια των εθελοντών, υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου διοργανωτή Βλαχίδη Δημήτριου, υπήρξε καταλυτική. Στον αγώνα τον 1.000μ παιδιών Δημοτικού τερμάτισαν 34 παιδιά ενώ σε αυτών τον 1.000μ παιδιών Γυμνασίου τερμάτισαν 16. 

Στον αγώνα των 10χλμ. τερμάτισαν 42 αθλητές ανάμεσά τους και ο γνωστός Μαραθωνοδρόμος Αριστοτέλης Κακογεωργίου που έτρεξε, άνευ συναγωνισμού, την απόσταση με «πλήρη εξάρτηση». Συνολικά οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 100. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ευχαριστεί τον Δήμο Κιλκίς για την στήριξή του, τον ιατρό και τους εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία τους και την πολύτιμη συνδρομή τους, τις Αστυνομικές αρχές για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την εταιρία «TORRE» για την παρουσία και διάθεση προϊόντων της. 

Τέλος ευχαριστεί τους δεκάδες εθελοντές που με την συγκινητική τους παρουσία βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης και στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αλλά και όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου