Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Rock the city festival στο Κιλκίς



Της Χαρούλας Καραμπίδου
Μέχρι πέρσι το ξέραμε σαν τοπικό φεστιβάλ συγκροτημάτων. Ένας θεσμός που φιλοξένησε εναλλακτικά είδη μουσικής και νέους καλλιτέχνες. Φέτος μας συστήθηκε «rock the city festival».
Είναι τα παιδιά με τα μαύρα ρούχα που τις περισσότερες φορές είναι ποιο χαρούμενα από αυτά με τα πολύχρωμα. Τα παιδιά με τα πολλά σκουλαρίκια και τα τατουάζ, που τα κοιτάμε με μισό μάτι, ενώ πρέπει ορθάνοιχτα να ανοίξουμε μάτια και αυτιά για να συντονιστούμε στη συχνότητά τους και να τα αφουγκραστούμε.

Παιδιά, που θέλουν να βροντοφωνάξουν παρόν, να δηλώσουν την παρουσία τους με δημιουργικές δράσεις, μη κερδοσκοπικές. Ένα άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, μια διεύρυνση δραστηριοτήτων με μόνο γνώμονα την αγάπη για τη μουσική και τη ζωή, τη συνεργασία, την αρμονική συνύπαρξη.

Εκεί συναντήσαμε την ομάδα ενάντια στα μεταλλεία, και τους καλλιτέχνες του graffiti, τους αθλητές του skate, τα πηγαδάκια ανταλλαγής αντικειμένων. Δε ζητούν τίποτα από εμάς παρά μόνο εμπιστοσύνη και αγάπη για να συνεχίσουν. Και του χρόνου παιδιά.

Το φετινό πρόγραμμα είχε ως εξής:

4ο Rock The City Festival | 23|08|2013 - 18:00 | Πάρκο έναντι Δημαρχείου Κιλκίς.

Line up :
Λουδίας
My Turn
Allergic
Manneken Pis
Αλλοιωμένες Μορφές

Συντονισμός / Υποστήριξη :
LOGARITHM / B-SIDE BOOKINGS

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.