Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Rally SAraVaΛάΚι μοy στην Παιονία

Μια νεοσύστατη ομάδα, το «Ασκληπιείον», που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει και να αναδείξει δεξιότητες ανθρώπων και περιοχών μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το όρος Πάικο μέσα από ένα διήμερο δημιουργικών συναντήσεων και πρωτότυπων εκδηλώσεων.

Φανταστείτε ένα διήμερο, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, που περιλαμβάνει 12 projects, 56 δημιουργικές ομάδες και μια ουσιαστική και ευχάριστη γνωριμία με την Αξιούπολη, τη Λίμνη Μεταλλείου, τους καταρράκτες Σκρα, το Πάικο και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παιονίας (Ν. Κιλκίς).

Το rally…Πρόκειται για ένα rally όπου θα ανταγωνιστεί η καλή διάθεση και όχι τα κυβικά και οι ταχύτητες. Θα συμμετέχουν αντίκες, θα υπάρχει χωμάτινη διαδρομή για Jeep και αγροτικά αυτοκίνητα αλλά και για συμβατικά αυτοκίνητα ενώ το Σάββατο 28/9 θα παρακολουθήσουμε και το "Αργυρούπολη Buggy Racing", με τον γνωστό τύπο οχημάτων για διαδρομές στο χώμα.

…και άλλα Το πρόγραμμα βέβαια, όπως θα δείτε παρακάτω, περιλαμβάνει και ποδηλασία, τοξοβολία ενώ κλείνει μ’ ένα πολιτιστικό πανηγύρι με μουσική, χορό και καλό φαγητό.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 12:00 Ορεινή ποδηλασία (ήπια διαδρομή 2ωρών – Αφετηρία: χωριό Πηγή, προορισμός Λίμνη Μεταλλείου)Λίμνη Μεταλλείου: Ελεύθερο camping

15:00 Τοξοβολία: Επίδειξη από το ΤΟΞΕΥΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ «ΠΥΡΑΙΧΜΗΣ» (εκπαίδευση και ρίψεις από τους θεατές που το επιθυμούν)
17:00 ΕΥΡΩΜΕΛΩΔΟΙ –συναυλία με λαϊκή ορχήστρα νέων
18:30 Vasilis Ioannidis akoustic
20:00 live dj set DJ Val Cosmic Expeditions - Di.Vak

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου29/9 Rally SaRaVaΛαΚι moy.
9:00 Aφετηρία. Εθνικό Στάδιο Αξιούπολης
9:20 Άφιξη στη Λίμνη Μεταλλείου: Δωρεάν πρωινό για όλους τους συμμετέχοντες.

Έναρξη Event
PARANAUE (μουσικό σύνολο κρουστών)

11:30 Aναχώρηση για τους καταρράκτες του Σκρα και την γαλάζια λίμνη (εδώ χωρίζεται το Rally με ειδική διαδρομή για Jeep και αγροτικά αυτοκίνητα που ακολούθουν χωμάτινη διαδρομή προς τη γαλάζια λίμνη)

12:00 Άφιξη στο Σκρα. Όσοι θέλουν μπορούν να μείνουν στο ιστορικό βλαχοχώρι του Σκρα και να επισκεφτούν τα μουσεία ενώ οι υπόλοιποι κατεβαίνουν στη Λίμνη και τους καταρράκτες).
Event με χάλκινα της Γουμένισσας και κέρασμα με ουζομεζεδες, γράπα και κρασιά της περιοχής της Γουμένισσας.
13:00 Αναχώρηση για τον Στραβοπόταμο στα Μεγάλα Λιβάδια του Όρους Πάικου. Πικ-νικ: όχι κλασσικό πανηγύρι με τραπεζοκαθίσματα.
300 χορευτές από το σύνολο της πολιτιστικής μας παράδοσης και το σύνολο των παραδοσιακών μουσικών μας οδηγούν σε κυκλικό χορό και εδέσματα με μανιτάρια πλευρώτους, πατάτες Πάικου, εκλεκτά κρέτα.

Info:
Το Ασκληπιείον φιλοδοξεί να γίνει ένα βήμα έκφρασης κάθε ανθρώπου, εδραιώνοντας την έννοια του έντιμου Μερτικού. Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ www.asklepeion.com
Τ: Βασίλης Τσαρτσάνης: 6977360660 / Ε. Πολιτίδου: 6980567897

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.