Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Κιλκισιακό

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα ο Κιλκκισιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΘνικής. Ένα τυχερό τέρμα του Παπαδόπουλου στο 18' έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους Θεσσαλονικείς.
Δυνατά ξεκίνησε ο Κιλκισιακός και είχε δοκάρι στο 5' με τον Ηλιόπουλο. Στο 18' ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Μπαντή να μην υπολογίζει σωστά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Κιλκισιακός είχε νέο δοκάρι σε γύρισμα του Μπελίτσα, με τον Ταταρίδη να απομακρύνει σε κόρνερ με τη βοήθεια της οοριζοντίας δοκού.

 Άλλα δύο καλά σουτ από τους Μπελίτσα και Καρανδρέα εξουδετερώθηκαν από τον Ταταρίδη, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο 70' μεγάλη ευκαιρία με Μπαντή και αμυντικούς να διώχνουν στην γραμμή. Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τριανταφυλλίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης (65' Χουνουζίδης), Καραντασιάδης, Βαφέας, Γεωργιάδης, Βελλίνης, Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης (61' Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (77' Λαζαρίδης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης (54' Καρανδρέας), Ηλιόπουλος (59' Μπόλοσης), Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης (75' Σαβελίδης), Λογγινίδης, Μπελίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.