Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς στο Δήμαρχο Παιονίας

Την Πέμπτη 19-9-2013, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δήμο Παιονίας και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Λαπόρδα από αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς αποτελούμενη από τον γραμματέα κ. Σταμάτη Παπουλίδη, την αναπληρωτή γραμματέα κα. Αναστασία Περπερίδου και το μέλος Χρυσούλα Ευσταθιάδου.
Κατά την συνάντηση έγινε πλήρης ενημέρωση από τον κ. Λαπόρδα για τα πεπραγμένα του Δήμου Παιονίας, τις ανάγκες, τα προγράμματα των έργων προς εκτέλεση, τις προτεραιότητες και τα άμεσα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής.

Έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν την Παιονία, την ανεργία, την καθημερινότητα του πολίτη.

Συζητήθηκε ακόμη η πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο μέλλον, μέσα στην περίοδο έντονης υποχρηματοδότησης των δομών της.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.