Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε εξόρμηση στα Πιέρια Όρη με ανάβαση στην κορυφή Πέντε Πύργοι (1.711μ.). Στην εξόρμηση συμμετείχαν 8 μέλη και φίλοι του συλλόγου, οι οποίοι ξεκίνησαν το πρωί στις 07:30, με τα οχήματά τους, με προορισμό την όμορφη Άνω Μηλιά Πιερίας και το καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Κατερίνης στα 1.000μ. περίπου. Οι φίλοι ορειβάτες του Ε.Ο.Σ. Κατερίνης (τους οποίους ευχαριστούμε θερμά) μας περίμεναν υπομονετικά για να πραγματοποιήσουμε κοινή ανάβαση. Βρεθήκαμε στην κορυφή μετά 2 περίπου ώρες πορεία, απολαύσαμε την πραγματικά υπέροχη θέα – επικρατούσε ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια – «χορτάσαμε» με την ομορφιά γύρω μας. Στην επιστροφή, ολοκληρώσαμε την εξόρμηση με καφέ και τσίπουρο σε ταβέρνα της περιοχής.

Επόμενες δραστηριότητες
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 προγραμματίζεται ημερήσια εξόρμηση του Συλλόγου στο Λουτράκι Πέλλας συνδυασμένη με ορειβασία και ανάβαση στην κορυφή Σοκόλ (υψόμ.1.827μ.). Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει και πορεία μέχρι τον καταρράκτη ή ακόμη να επισκεφθούμε και τα ιαματικά νερά της περιοχής (λουτρά Πόζαρ) και όποιος θέλει, μπορεί να μπει σε ζεστά ή και σε κρύα νερά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα καθορίσουν εάν θα δεσμεύσουμε λεωφορείο ή θα κινηθούμε με δικά μας οχήματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να γίνουν το συντομότερο δυνατό.

Αρχηγός : Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)

Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στις 07:00 πμ, από πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας : 6

Κόστος συμμετοχής: 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών η  μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.

Στις 12 – 13 Οκτωβρίου ο σύλλογος οργανώνει διήμερη εξόρμηση στον Όλυμπο, με διανυκτέρευση στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός». Όσοι ενδιαφέρεστε για την εξόρμηση, παρακαλούμε ενημερώστε τον αρχηγό της εξόρμησης Παρδάλη Διονύση (6973932782) ώστε να κλείσουμε έγκαιρα τα απαραίτητα κρεβάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.