Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

"Δείξτε κατανόηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα μας"

Υπογράφει το ΔΣ του σωματείου ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
"Αγαπητοί συμπολίτες
Δείξτε κατανόηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον δίκαιο και αναγκαίο αγώνα που κάνουμε.


Είμαστε αυτοί που καθημερινά εξυπηρετούμε 170.000 παιδιά στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης. Αυτοί που φροντίζουμε 3.000 παιδιά στα κέντρα φροντίδας παιδιών με αναπηρία. Αυτοί που εξυπηρετούμε 75.000 ηλικιωμένους μέσω των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» και μέσω των 1.500 Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Κατάκοιτων Ηλικιωμένων.


Αυτοί που συλλέγουμε 20.000 τόνους σκουπίδια. Αυτοί που συντηρούμε και λειτουργούμε 1.500 σχολεία , 50 ωδεία, 300 αθλητικά κέντρα και 105 βιβλιοθήκες.

Στόχος όπως καταλαβαίνετε δεν είναι οι εργαζόμενοι μόνο αλλά αυτός τεράστιος δημόσιος πλούτος, ο οποίος θέλουν να καταλήξει στις τσέπες των εργολάβων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Εδώ που φτάσαμε δεν παλεύουμε μόνο για τη δουλειά μας. Αγωνιζόμαστε για τις υπηρεσίες που θα χαθούν ή θα πληρώνονται αδρά από τους δημότες.

Ίσως να σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο είναι υποκριτικό. Ίσως να σκέφτεσαι ότι οι απολύσεις στο Δημόσιο θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Ίσως να πιστεύεις ότι το Δημόσιο είναι σπάταλο, αντιπαραγωγικό και η αιτία που κατέρρευσαν τα δημοσιονομικά της χώρας.

Είναι όμως έτσι; Μήπως με αυτές τις απόψεις στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου; Μήπως θέλουν να μας κάνουν απαθείς, φοβισμένους για να μην αντιδρούμε; Mήπως θέλουν να κρύψουν τα πραγματικά αίτια των απολύσεων και των καταργήσεων δομών του Δημοσίου; Σε τελική ανάλυση τι όφελος έχουν οι εργαζόμενοι από τις εξελίξεις αυτές;

Δεν θα τους περάσει!!

Δεν πιστεύουμε πια τα λόγια περί ανάπτυξης, μειγμάτων πολιτικής, που στην ουσία οδηγούν στον ίδιο δρόμο του να καταστρέφονται οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα.

Συνειδητοποιούμε τη δύναμή μας και πως ο μόνος δρόμος για την ευημερία του λαού είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δεν πιστεύουμε σε νέους σωτήρες, αλλά μόνο στη δύναμη των εργαζομένων.

Συμμετέχουμε μαζικά στη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ τη Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη και σε καλούμε να είσαι δίπλα μας και όχι απέναντι μας. Το συμφέρον είναι κοινό.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.