Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη του ΠΑΟΚ στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας "Αλέξανδρος Κιλκίς" επισκέφθηκε ο κ. Κυριάκος Αλεξανδρίδης, παλιός άσος του ΠΑΟΚ και νυν υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους ιθύνοντες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και έδωσε τις ευχές του στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές αφού πρώτα παρακολούθησε την προπόνησή τους.
H επίσκεψη του εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτυχημένης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Κιλκισιωτικη Ακαδημία.

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του τμήματος Τζούνιορ της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Συγκεκριμένα οι μικροί αθλητές αποδίδοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν της ομάδας Πρότυπα Εκπαιδευτήρια με σκορ 7-2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.