Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Παρέμβαση Ε.Α.Σ. Κιλκίς για αποθήκευση και συντήρηση αραβοσίτου

Η Ε.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ αντιλαμβανόμενη πλήρως το διαμορφωμένο περιβάλλον, σε ότι αφορά την τιμή του αραβόσιτου, λειτουργώντας σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις για το συμφέρoν των παραγωγών και των οικογενειών τους, παρεμβαίνει διαθέτοντας τους χώρους αποθήκευσης του σιλό Καλίνδριας, για αποθήκευση και συντήρηση μέχρις ότου ισορροπήσει και επικρατήσουν υγιείς όροι.
Θα επιθυμούσε, η παρέμβαση στην αγορά, να είχε και οικονομικά χαρακτηριστικά αλλά τα οικονομικά μας και η έλλειψη ρευστότητας, καθιστά αντικειμενικά περιορισμένη αυτού του είδος την παρέμβαση.

Η πρόσκληση απευθύνεται και σε παραγωγούς όμορων περιφερειών, για το σκοπό αυτό επικοινωνούμε με τους συνεταιρισμούς αφού το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, σύγχρονες και μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και συντήρησης, θεωρούμε ότι είναι η λύση στην παρούσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.