Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

"Όχι στον ναζισμό και στην μισσαλοδοξία"

Υπογράφει η Κοινωνία Πολιτών νομού Κιλκίς
Για άλλη μια φορά η Ελληνική Κοινωνία και όχι μόνο, βρέθηκε αντιμέτωπη με το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού από τις εγκληματικές ενέργειες των μελών της Χρυσής Αυγής τροφοδοτώντας ένα κλίμα έντασης και πολιτικής πόλωσης, με την δολοφονία ενός αντιφασίστα, ανθρώπου της τέχνης και ενεργό μέλος της κοινωνίας και επιδιώκοντας να αναβιώσουν το κλίμα του εμφυλίου πολέμου αποπροσανατολίζοντας τον Ελληνικό Λαό από τα καθημερινά του προβλήματα τα οποία και διογκώνονται καθημερινά.

Ο Ελληνικός Λαός με τους φορείς που τον εκπροσωπούν πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές σε όλα τα επίπεδα.


Δεν πρέπει κανείς να πέσει στην παγίδα της τεχνητής όξυνσης. Δεν το έχει ανάγκη η κοινωνία διότι αυτό ωφελεί μόνο τους κύκλους του παρακράτους και της ανωμαλίας.

Εμείς οι Πολίτες του Κιλκίς καταδικάζουμε την εγκληματική ενέργεια απέναντι στον Παύλο Φύσσα και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και την απαρέγκλιτη τήρηση των νόμων για την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε όλους εσάς σε μία σθεναρή αντίδραση - αντίσταση σε κάθε φαινόμενο μισαλλοδοξίας και αποπροσανατολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.