Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Προς επίλυση το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών»

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ως γνωστόν με την έναρξη της σχολικής περιόδου παρατηρήθηκαν προβλήματα σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών τα οποία κατά βάση οφείλονταν στο 1ο έτος εφαρμογής του Ν. 4182/2013 και της Κ.Υ.Α. 24001/2013. 
Τη Δευτέρα (23/09/13) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Περιφέρεια Κιλκίς, όπου συμμετείχαν ο Βουλευτής του Νομού κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης, με τους περιφερειακούς συμβούλους Ανδρέα Βεργίδη, Παύλο Θωμαϊδη και Χρήστο Ανθρακίδη καθώς και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΚΤΕΛ Ν. Κιλκίς Χαράλαμπος Μωυσίδης και Ανδρεάδης Παναγιώτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Γεωργαντάς επικοινώνησε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη και συμφωνήθηκε συνάντηση την επόμενη μέρα στην Αθήνα. Στη συνάντηση αυτή ο Υπουργός κατανόησε τις δυσλειτουργίες που προέκυψαν λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά του νέου τύπου κοστολόγησης και δεσμεύτηκε να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες στη ρύθμιση του θέματος για την πληρωμή του συγκοινωνιακού έργου με αναδρομικό χαρακτήρα.

Μετά την εξέλιξη αυτή η διοίκηση του ΚΤΕΛ και οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί επιδεικνύοντας αίσθημα υπευθυνότητας και καλοπιστίας ξεκίνησαν το συγκοινωνιακό τους έργο.

Ο κ. Γεωργαντάς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών, έτσι ώστε άμεσα να θεσμοθετηθεί η παραπάνω δέσμευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.