Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

COMENIUS
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς για ακόμη μία φορά στήριξε και συμμετείχε ενεργά στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα COMENIUS. Στο πλαίσιο της υποδοχής εκπαιδευτικών και μαθητών από Ιταλία, Ρουμανία, Τουρκία, Ισπανία και Γαλλία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Σύμπραξης Σχολείων COMENIUS αποδεχόμενο την πρόσκληση του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Μακεδονίας.
Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Την εμφάνιση αυτή έφερε εις πέρας το μικρό εφηβικό τμήμα του Λ.Ε.Κ. Τα παιδιά εμφανίστηκαν με φορεσιές από τη Γουμένισσα Κιλκίς και την Αιανή Κοζάνης.

Αγιασμός παιδικών και εφηβικών τμημάτωνΤο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. Στη συνέχεια τα παιδιά θα χωριστούν στα τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το χορευτικό τους επίπεδο. Εκείνη την ημέρα θα μπορούν να γίνουν και εγγραφές κανονικά. Σας περιμένουμε!

Έναρξη εγγραφών και λειτουργία γραφείων Λ.Ε.Κ.Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. άνοιξαν για τη νέα σεζόν 2013 – 2014 και λειτουργούν κανονικά καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) 6-8 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων).

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ: 2341027684.

Έναρξη τμημάτωνΣας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα για τα τμήματα των ενηλίκων. Επίσης, να ενημερώσουμε ότι το τμήμα των παραστάσεων ξεκινάει πρόβες κανονικά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.