Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΟΥ του Κιλκισιακού είναι γεγονός! Μετά από σκληρή δουλειά των ιθυνόντων της ομάδας όλα είναι έτοιμα και έτσι έχουν ξεκινήσει ήδη οι προπονήσεις για την εφετινή χρονιά.
Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο για να γνωριστούν από κοντά με τους προπονητές τους, αλλά και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της μεγάλης ομάδας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο και κάθε Τετάρτη στο γήπεδο της Αργυρούπολης. Επίσης συνεχίζονται και οι εγγραφές καθημερινά από τις 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. στα γραφεία του Κιλκισιακού επί της Δημοτικής Αγοράς. Θυμίζουμε πως με την εγγραφή στα παιδιά δίδεται πλήρης εξοπλισμός (στολή αγώνα και προπόνησης, σάκος), ενώ υπάρχει και πλήρης ιατρικός έλεγχος, όπως επίσης και φωτογραφία για έκδοση δελτίου.

Τις προπονήσεις των παιδιών έχουν αναλάβει καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου, που έχουν την όρεξη να αναδείξουν τα επόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.