Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση Γεωργαντά για την προκλητική ενέργεια του Δήμου Γευγελή

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς μόλις ενημερώθηκε για την προκλητική ενέργεια του Δήμου Γευγελή της Π.Γ.Δ.Μ με την ανάρτηση Χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» σε κεντρικό σημείο της πόλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, ποδηγετώντας και τους αυτοδιοικητικούς της φορείς, όπως εν προκειμένω τον Δήμο Γευγελή, αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν επιθυμεί σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας με την Ελλάδα.

Η καλλιέργεια του αλυτρωτισμού με διχαστικές ενέργειες όπως αυτή του Δήμου Γευγελή διαταράσσει τις σχέσεις των δυο χωρών και των δυο λαών, αντιβαίνει στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και αναγορεύει την ΠΓΔΜ σε παράγοντα αστάθειας στην περιοχή.

Η δημοτική αρχή του Γευγελή επέλεξε την οδό του άκρατου και ανιστόρητου εθνικισμού.

Απέναντι στην επεκτατική αυτή πολιτική η δική μας εθνική απάντηση είναι μια: Αυτή της ευθύνης και της σοβαρότητας με αταλάντευτη εμμονή στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων και της ιστορικής αλήθειας. Ερχόμαστε από μακριά και στο ιστορικό διάβα του Ελληνισμού παρόμοια εμπόδια ξεπεράσαμε πολλά και σοβαρότερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.