Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη Χρυσόγελου στα γραφεία του νομαρχιακού τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κιλκίς

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 επισκέφτηκε τα γραφεία του νομαρχιακού τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κιλκίς, κλιμάκιο του κόμματος ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή Νίκο Χρυσόγελο.
Στην συζήτηση που ακολούθησε , ο πρόεδρος του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, τα ζητήματα που πηγάζουν από τις μνημονιακές πολιτικές, στις απολύσεις και διαθεσιμότητες, τη διάλυση των Δημόσιων Υπηρεσιών , την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους :

-Με τη διάλυση των Κοινωνικών Δομών και του κοινωνικού κράτους που οδηγεί αναπόφευκτα σε κλείσιμο και συγχώνευση πολλών υπηρεσιών (Κ.Ε.Π., Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Νοσοκομεία,Σχολεία , κ.λ.π.) και εκχώρηση άλλων (μεταφορές , νερό, ενέργεια, κ.λ.π.) στα ιδιωτικά συμφέροντα που ανυπομονούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη των ήδη εξαθλιωμένων ανέργων, εργαζομένων και συνταξιούχων.

-Τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, όπου στοιχίζονται τα οικονομικά συμφέροντα με συνέπεια την αύξηση του κόστους και τη μετακύλιση αυτού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , δηλαδή στους δημότες.

-Την αντίθεση των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας στις μεταλλευτικές αναφορές στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού , όπου οποιαδήποτε παρέμβαση στο χώρο αυτό θα απειλήσει με μόλυνση τον υδροφόρο ορίζοντα και θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της πόλης του Κιλκίς και των γύρω οικισμών όλων όσων υδρεύονται από τον ποταμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.