Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Προσπάθησαν να πουλήσουν δύο κλεμμένες μοτοσυκλέτες σε χωριό του κιλκίς

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 21 και 46 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε αποθήκη των προαναφερόμενων σε χωριό του Κιλκίς, κατά την οποία βρέθηκαν (2) δίκυκλες μοτοσυκλέτες των οποίων η κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για τις προαναφερόμενες μοτοσικλέτες είχε δηλωθεί κλοπή από τους ιδιοκτήτες.

Οι δίκυκλες μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο το οποίο συνεχίζεται διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.