Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου από το Δασαρχείο Κιλκίς.

Το Δασαρχείο Κιλκίς, στα πλαίσια χρηματοδότησης με πιστώσεις συνολικού ύψους 20.000,00 € από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την εκτέλεση έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας, προχώρησε στην υλοποίηση των εργασιών συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου και φρυγανεύσεων του αντιπυρικού δικτύου στην περιοχή ευθύνης της συνολικού μήκους 185,25 χιλιομέτρων.

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούν αναλυτικά την ισοπέδωση – μόρφωση του καταστρώματος, συνολικής επιφάνειας 920.994 τετραγωνικών μέτρων και τον καθαρισμό τάφρων συνολικού μήκους 10,1 χιλιομέτρων, στις περιοχές Μυριοφύτου, Γάβρας, Μαυροπλαγιάς, Βάθης, Άνω και Κάτω Θεοδωρακείων, Αγ. Μάρκου, Αγ. Αντωνίου, Ποντοκερασιάς, Ελληνικού, Θεοδοσίων και Επταλόφου του Δήμου Κιλκίς.

Οι εν λόγω εργασίες, περιλαμβάνονται στην σχετική μελέτη συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 € που εκπονήθηκε έγκαιρα από την υπηρεσία μας και εγκρίθηκε από τη Δ/νση Δασών Κιλκίς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.