Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απέχουν σήμερα από τα μαθήματα τα παιδιά της Ευκαρπίας Κιλκίς

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 συνεδρίασε εκτάκτως η Γενική συνέλευση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας Κιλκίς, με θέμα: προγραμματισμός κινητοποιήσεων του συλλόγου, για την αδυναμία αποστολής από τα αρμόδια όργανα μεταφορικών μέσων για την μεταφορά των μαθητών στο σχολείο και αποφασίστηκαν τα εξής: α) η σύνταξη αναφοράς προς την εισαγγελία Κιλκίς για έρευνα και απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν με υπογραφές όλων των γονέων και κηδεμόνων.

β) η απόχη των παιδιών από τα μαθήματα του σχολείου την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 ως ένδειξη προειδοποιητικής διαμαρτυρίας για την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει η ανευθυνότητα των αρμοδίων οργάνων για το θέμα των μεταφορών. 

γ) σε περίπτωση μη επίλυσης του προβλήματος των μεταφορών η σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης για περαιτέρω κινητοποιήσεις την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.