Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στον κόμβο Αιγινίου Πιερίας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσ/νίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της αερογέφυρας του Ανισόπεδου Κόμβου Αιγινίου Πιερίας του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., κατά το χρονικό διάστημα από την 08.00΄ ώρα της Τετάρτης 25-09-2013 μέχρι την 14.00΄ ώρα της Πέμπτης 26-09-2013, θα διακοπεί παντελώς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου από τον κόμβο Κλειδίου (Χ.Θ. 474+000) μέχρι τον κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης (Χ.Θ. 462+000). 
- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως ακολούθως:

(1) Στον κλάδο πορείας προς Αθήνα, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται αρχικά στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια μέσω του Α/Κ Κλειδίου (Χ.Θ. 474+000), εν συνεχεία στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης μέσω του Α/Κ Νησελλίου και τέλος στον Αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης (Χ.Θ. 462+000).

(2) Στον κλάδο πορείας προς Θεσ/νίκη, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται αρχικά στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης μέσω του Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης, εν συνεχεία στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Νησελλίου και τέλος στον αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Κλειδίου.

-Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Υπηρεσία μας.

-Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

-Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

- Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.