Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η 65η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους στο Κιλκίς

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κιλκίς ανακοινώνει ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η 65η Πανελλήνια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους και προσκαλεί όλους τους παλαιούς προσκόπους του Κιλκίς να συμμετέχουν.
Το πρόγραμμα της Συνάντησης περιλαμβάνει το Σάββατο στις 6 το απόγευμα την τελετή έναρξης με τις απονομές στους νέους πτυχιούχους, τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας για τα 90 χρόνια Προσκοπισμού στο Κιλκίς από τον Γενικό Έφορο Θόδωρο Κεφαλά, πυρά και πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα ενώ την Κυριακή το πρωί θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Καβαλαρίου Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση για τους αποθανόντες πτυχιούχους.

Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Σπήλαιο του Κιλκίς και στο κέντρο της πόλης ενώ η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώο της μάχης του Κιλκίς, τιμώντας την απελευθέρωση της πόλεως με κατάθεση Στεφάνων από την Διοίκηση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και την Π.Ε. Κιλκίς.

Η 65η Πανελλήνια Συνάντηση εντάσσεται στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Προσκοπισμού στο Κιλκίς και στον εορτασμό των 100 χρόνων απελευθέρωσης της πόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.