Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

“Tο Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει από το να δέρνει τον κόσμο πάνω στα βουνά;”

Δηλώσεις της Καναδέζας βουλευτίνας Νiki Ashton
Η βουλευτής Νiki Ashton μετά την πορεία στον Κάκαβο στις 3 Αυγούστου 2013, όπου είδε με τα μάτια της την καταστροφή που έχει προκαλέσει η δράση της Καναδικής εταιρείας Εldorado Gold.
Μίλησε για αστυνομία …κρυμμένη μέσα στα φύλλα, για έλλειψη δημοκρατίας, για έλλειψη δικαιοσύνης, για ένα κράτος διαφθοράς που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα μιας ξένης εταιρείας. “Να σηκωθεί η Eldorado και όσοι θέλουν να καταστρέψουν αυτόν τον τόπο και να φύγουν. 

Θα είμαστε όχι απλά σε επαφή, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα του αγώνα για να μπει ένα τέλος”, είπε η Niki Ashton και πρόσθεσε ότι κανένας Καναδός δεν θα δεχόταν να είναι τα χρήματα της σύνταξής του επενδεδυμένα στην Eldorado, αν ήξερε τι κάνει αυτή η εταιρεία στην Ελλάδα.

Το φωτορεπορτάζ είναι του Mino Art


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.