Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi μοντέλο ASX για επισκευή της πανοραμικής οροφής

Ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλο ASX για έλεγχο και, αν απαιτείται επισκευή, της πανοραμικής οροφής, πραγματοποιεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Η ανάκληση αφορά 261 οχήματα, παραγωγής 2011, στα οποία κατά την διάρκεια τοποθέτησης της πανοραμικής οροφής από το εργοστάσιο κατασκευής, σε ορισμένα από αυτά και σε συγκεκριμένο σημείο της οροφής, ενδέχεται η ποσότητα της κόλλας να μην είναι επαρκής με αποτέλεσμα την μη ικανοποιητική κόλληση της.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, επισκευή της πανοραμικής οροφής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.