Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ημερίδα της Αναπτυξιακής Κιλκίς για τον θρησκευτικό τουρισμό

Τις δυνατότητες, τις προοπτικές, τη στρατηγική καθώς και τα εργαλεία ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στο ν. Κιλκίς μέσα από την υλοποίηση του διακρατικού έργου: «Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της κοινής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς και της ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή» θα συζητήσουν φορείς, επαγγελματίες του τουρισμού και πολίτες στην ημερίδα που οργανώνει η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του «Greece – The former Yogoslav Republic of Macedonia, IPA Cross – Border Programme” 2007 – 2013 (INTERREG).
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Στη θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνονται εισηγήσεις όπως η παρουσίαση του έργου ως δυναμικού εργαλείου τουριστικής ανάπτυξης, των θρησκευτικών και πολιτιστικών σημείων ενδιαφέροντος του Κιλκίς, του επιχειρησιακού σχεδίου ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού καθώς και των ψηφιακών μέσων και τεχνολογικών εφαρμογών προσέλκυσης & εξυπηρέτησης τουριστών που αναπτύχθηκαν μέσα από το πρόγραμμα.
Πληροφορίες: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Πρόγραμμα
11:00 – 11:15 Έναρξη - Χαιρετισμοί

11:15 – 11:30 «Promo.Cross – Δυναμικό εργαλείο τουριστικής ανάπτυξης» 
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Αναπτυξιακή Κιλκίς ΑΑΕ ΟΤΑ 

11:30 – 11:45 Θρησκευτικά και πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής του Κιλκίς στο πλαίσιο του έργου
Δρ. Σουλτάνα Λάμπρου, Καθηγήτρια τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Α.Π.Θ., Εξωτερική Συνεργάτης εταιρείας Dotsoft A.E. 

11:45 – 12:00 Επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στο ν. Κιλκίς  
Σταύρος Μαντζανάκης, Emetris A.E. 

12:00 – 12:15 Ψηφιακά μέσα & τεχνολογικές εφαρμογές προσέλκυσης & εξυπηρέτησης τουριστών  
Αναστάσιος Μάνος, Dotsoft A.E. 

12:15 – 12:30 Συζήτηση - Λήξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.