Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Συναυλία “Ψυχή & Σώμα” με Κετιμέ, αδελφούς Τσαχουρίδη και Κώστα Αναστασιάδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Για πρώτη φορά στην πόλη του Κιλκίς στο Θέατρο Λόφου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 με ώρα έναρξης τις 21:00, οι διδάκτορες αδελφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης παρουσιάζουν το «Ψυχή & Σώμα», μια μοναδική μουσική συναυλία στο είδος της, που σπάει το «φράγμα» των καθιερωμένων εκδηλώσεων, ένα σπάνιο μουσικό κράμα με ήχους αρχέγονους αλλά και μοντέρνους.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη θερμή υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».

Με οδηγό την αγάπη και τον σεβασμό, το «Ψυχή & Σώμα» ταξιδεύει στις μουσικές γειτονιές του κόσμου με την ποντιακή λύρα και την ανθρώπινη φωνή. Κεντρικό σημείο αναφοράς παραμένει ο ιστορικός Πόντος αλλά και το οικουμενικό πνεύμα των Ελλήνων.


Την παράσταση πλαισιώνουν με την καλλιτεχνική τους παρουσία η Αρετή Κετιμέ (φωνή – σαντούρι), ο Κώστας Αναστασιάδης (τύμπανα) και ο Κούρδος κρουστός από το ΙΡΑΚ Hussein Zahawy (Daf - Χουσεΐν Ζαχάουι) ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση παραγωγής υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

Τιμή εισιτηρίου (στην είσοδο): 10 ευρώ. Προπώληση: 8 ευρώ

Πληροφορίες: -Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Κιλκίς, τηλ. 2341352205 & 2341352209.

-Σύλλογος « Οι Αργοναύτες», τηλ. 2341022125

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.