Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Διεθνείς διακρίσεις μαθητών των εικαστικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η ΤΕΧΝΗ συμμετείχε και το 2013 στο 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής NOVA ZAGORA 2013. Απέστειλε 36 δημιουργίες παιδιών, από τις οποίες διακρίθηκαν 7, και ανήκουν στους μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ:
Χριστοφορίδου Ιωάννα-Όλγα, 9 ετών

Βασιλειάδου Ραφαηλία, 6 ετών,

Μπόζη Ζωή, 4 ετών,

Αμοιρίδου Ζωγραφία, 11 ετών,

Κυριακού Νατάσα, 10 ετών,

Παρπαρά Αναστάσιο, 7 ετών,

Παρπαρά Στυλιανό, 9 ετών.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά στα πρόσωπα των τριών δασκάλων των Εικαστικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ, Νικόλα Μπλιάτκα, Θάνο Στόκα και Κική Βέλκου.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι στο φετινό 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής NOVA ZAGORA 2013 της Βουλγαρίας συμμετείχαν 27 χώρες: Αργεντινή, Μπαχρέιν, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ινδία, Ιράν, Ιορδανία, Κύπρος, Κίνα, Λετονία, Λιθουανία, FYROM, Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Φιλιππίνες, Μαυροβούνιο και Τσεχία.

Συνολικά απεστάλησαν 2.658 δημιουργίες παιδιών και έτυχαν διάκρισης οι 451.

Η επιτυχία των 7 μαθητών της ΤΕΧΝΗΣ καταξιώνει τη λειτουργία των Εικαστικών της τμημάτων και επιβεβαιώνει τη σωστή επιλογή πρακτικής και δασκάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.